Tilmelding til konferencen

Tak for din interesse for konferencen ”Vores Natur Kalder”, som afholdes i Vingsted ved Vejle den 3. og 4. november 2020.


Vi er i fuld gang med planlægningen af konferencen og glæder os til at byde dig velkommen til et par indholdsrige dage med massere af faglige input, gode snakke, netværkeri og hyggeligt samvær.


Du tilmelder dig konferencen via knappen herunder. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du altid tjekke programmet her på siden. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på info@voresnaturkalder.dk.


Når du er tilmeldt, sørger vi for løbende at holde dig opdateret med nyt om programmet m.m. I starten af oktober vil du modtage en samlet konferencepakke med info om det endelige program, ekskursioner, overnatning og andre praktiske forhold.

Om konferencen og Corona

Vi lever i en speciel tid med Corona-krisen, men vi forventer at kunne afholde konferencen til november. Hvis vi er nødt til at aflyse på grund af Corona, får du betalingen refunderet. Herudover gælder almindelige betingelser for din tilmelding - læs mere om det, når du tilmelder dig.